Altaner TIL ALLE FORMER FOR BOLIGER

Søger du en professionel virksomhed i Randers, der har erfaring med produktion af altaner, vi er et smede & maskinværksted med ekspertise i at udvikle unikke altaner til alle former for boliger.

Vi har leveret mange skræddersyede løsninger til både private boliger, beboelses- og erhvervsejendomme i Aarhus og Silkeborg, som er ved at få opført en bygning, hvor der er brug for innovative løsninger i høj kvalitet.

Hvad koster en altan? Det er meget forskelligt, da det kommer helt an på materialerne, der anvendes samt størrelse og mange andre faktorer. Vi er specialister i at udvikle og producere altaner efter individuelle ønsker og behov, så kontakt os, hvis du har brug for vores ekspertise.​

MANGE ÅRS ERFARING MED PRODUKTION AF ALTANER

Skal du have produceret altaner i galvaniseret stål til et boligkompleks, er vi parate til at hjælpe dig. Vi har et væld af gode idéer til, hvordan de kan se ud, hvor vi tager udgangspunkt i det omkringliggende miljø.

​En altan skal passe ind i stilen, og det har vi stor forståelse for. Vi er meget kvalitetsbevidste og innovative i vores tankegang, hvorfor vi er det rette sted for dig, hvis du ønsker unikke altaner.

Hos os kan du få det, som du vil have det. Hvad koster en altan, når det er en skræddersyet løsning? Kontakt os for at høre mere om vores konkrete priser. Vi kommer gerne ud og tager en snak med dig om dit projekt - ganske uforpligtende.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING LEVERET AF ERFARNE FAGSPECIALISTER

Vi har masser af viden og erfaring at trække på, hvorfor vi kan tilbyde særdeles kyndig rådgivning inden for altaner, hvad angår valg af materialer og udformning. Har du særlige ønsker? Gode idéer? Så lad os eksekvere på dem.

Du kan få en uforpligtende snak samt tilbud på din opgave - kontakt os på telefon: 86 42 75 9220 47 91 71 eller skriv til e-mail info@bodkersmede.dk.​

UNI-TEK A/S

CVR: ​31332419

​Ring os op

​Telefon: +45 8649 2944

Her ligger vi

Ørneborgvej 48, 8960 Randers SØ

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her