​Ståltrappe TIL PRIVATE OG ERHVERV

Mangler du en ståltrappe til en altan, terrasse eller som brandvej, er vi hos Bødker Smede & Maskinværksted i Randers, specialister med mange års erfaring inden for produktion af ståltrapper til private og erhverv i såvel Aarhus, som Silkeborg. Vi leverer kvalitetstrapper og gelændere i stål, som er holdbare og robuste. Vi kan lave det hele til dig - uanset om det er en stor eller lille ståltrappe.

Vi tilbyder opmåling, tegning, produktion og montage af din trappe, så den passer helt perfekt til din bolig eller bygning. Vi har gennem mange år hjulpet mange forskellige med udendørs trapper i høj kvalitet, så vi kan også hjælpe dig.​

FÅ EN STÅLTRAPPE MED LANG HOLDBARHED

Skal du have en ståltrappe til terrassen, indgangspartiet eller altanen, kan vi hjælpe med at gøre din idé til virkelighed. Vi har designet masser af udendørs trapper til private og erhverv, som ønsker noget helt unikt og enestående.

Vi har mange gode idéer til, hvorledes en trappe kan se ud til din bygning - og vi er meget lydhør overfor dine ideer.

Vores udendørs trapper anvendes ofte som adgangs- eller flugtvejstrapper, men vi leverer også mange som industritrapper (ofte spindeltrapper), der udelukkende fungerer som inspektions trapper.

Har du et projekt til os, hvor du har brug for en kompetent producent, der har stor erfaring og færdigheder, tager vi gerne en snak med dig om dine mange muligheder. Intet projekt er for stort eller småt.

UDENDØRS TRAPPE OG GELÆNDER I FLOT DESIGN

Høj kvalitet og flot design er en selvfølge, når du bestiller en ståltrappe hos os. Vi arbejder med de bedste materialer og udvikler med omtanke for det omkringliggende miljø, så din udendørs trappe passer ind.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 86 42 75 92 / 20 47 91 71 eller skriv til e-mail info@bodkersmede.dk, hvis du har spørgsmål til priser eller ønsker at aftale en tid, hvor vi kan komme at se på dit projekt.

UNI-TEK A/S

CVR: ​31332419

​Ring os op

​Telefon: +45 8649 2944

Her ligger vi

Ørneborgvej 48, 8960 Randers SØ

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her